Pattinson válasza a magyar Cosmo-lányoknak

Forrás: Cosmowood blog | 2012 július 13.

Helló csajok, a napokban Robert Pattinsonnal találkoztam, és ahogy ígértem, továbbítottam neki néhányat a kérdéseitek közül, amelyeket a Cosmopolitan.hu Facebook-oldalán keresztül küldtetek! Itt is vannak Rob válaszai – és maradjatok a közelben, mert jön majd a folytatás is!

Csomós Eliz:

Hogy látjátok egymást Kristennek: az első Twilight-film forgatása óta változtatok-e valamiben, és ha igen miben?

Rob: Kristen nem változott sokat, csak idősebb lett. Mindig megvolt a kellő önbizalma, Csak sokan nem vették észre az elején, hogy mekkora önbizalma van. Az egyetlen különbség, ami nekem szemet szúrt, a divat… Ez valahogy nem volt nekem benne a képben, amikor megismerkedtünk, hogy annyira megőrülne a divatért, hogy nem birja ki a párizsi divathét nélkül. Erre nem számitottam. Mostanában mindenki ezt piszkálja, hogy Kristen mennyit változott… Szerintem meg semmit. Már akkor, mikor az első Twilight filmet csináltuk, nekiment a rendezőnek, a producereknek, és kerek-perec megmondta, mit hogy akar csinálni. És 17 éves volt. Mindig tökös csaj volt.

 

Cseke Rebeka:

Nehezebb, vagy könnyebb a filmben egy párt alkotni, úgy, hogy a való életben is együtt vagytok?

Rob: Nem jelent semmit. Jó, mondjuk nem árt, hogy kedveljük egymást. De ugyanakkor meg van olyan, hogy két szinész utálja egymást, mégis remekül tudnak dolgozni. Amit a vásznon látsz, sokszor tök más, mint ami tényleg van. Mondjuk nem ideális, ha utáljátok egymást. De se előnye, se hátránya, hogy mi a viszonyotok egyébként, mert a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Bejegyzés jelentése

HIRDETÉS
Címkék:

Blog jelentése